Koferenca Kombėtare “Rritja e pėrfaqėsimit tė gruas nga zonat rurale nė jetėn politike dhe sociale”
Partnerėt Shqipėri, Qendra pėr Ndryshim dhe Manaxhim Konflikti dhe Shoqata e Komunave tė Shqipėrisė do tė organizojnė koferencėn kombėtare “Rritja e pėrfaqėsimit tė gruas nga... Me shume
Organizohet takimi i rradhės i Komitetit Drejtues te SHKSH-se
Shoqata e Komunave do tė organizojė Takimin e Rradhės tė Komitetit Drejtues. Ky takim do tė mbahet tek:   Hotel Tirana International, Tiranė Salla Onufri ditėn e... Me shume
ASISTENCĖ TEKNIKE PĖR SEKTORIN E FURNIZIMIT ME UJĖ DHE KANALIZIMEVE NĖ MBĖSHTETJE TĖ RAJONALIZIMIT TĖ SHĖRBIMEVE
Projekti “Mbėshtetje Teknike pėr Sektorin e Furnizimit me Uje dhe Kanalizimeve (WASSP)” financuar nga Qeveria Austriake dhe Bashkimi Evropian u lanēua nga Ministri i Punėve... Me shume
Ftese per Pjesemarrje ne NEXPO 2013, ne muajin Shtator ne Kroaci
Komiteti Drejtues i NALAS (Network-u i Shoqatave te Autoriteteve Vendore ne Europen Jug Lindore), ku ShKSh eshte anetare eshte duke organizuar ne keto dite, 26-28 Qershor 2013... Me shume
Takim konsultativ per pregatitjen e Draft Strategjise per Shqiperine IPA II
Shoqata e Komunave te Shqiperise, me ftese nga Zyra e Delegacionit Europian Tirane, mori pjese sot ne 5 Qershor ne sesionin e takimeve konsultative persa i perket pregatitjes se... Me shume
Shoqata e Komunave te Shqiperise (SHKSH) eshte themeluar ne vitin 1997, me nismen e nje grupi kryetaresh nga komuna te ndryshme te vendit. SHKSH eshte organizate jofitimprurese e jopolitike e cila gjate aktivitetit te saj i sherben nje qellimi madhor: Te mbroje interesat e perbashketa dhe t'i sherbeje komunave te Shqiperise, me qellim arritjen dhe zhvillimin e demokratizimit dhe decentralizimit te vertete te qeverisjes, per arritjen e standarteve evropiane te veteqeverisjes vendore, sipas parimeve te Kartes Evropiane te Autonomise Vendore.

TRAINIME / SEMINARE

  • Trajnim per Rritjen e Pjesemarrjes se Gruas ne Jeten Lokale ne bashkepunim me Partners Albania
  • Forumi i Planifikimit Urban, date 16 Prill 2013
  • Forumi i Perdorimit te Tokes dhe Bujqesise, date 18 Prill 2013

Shoqata e Komunave te Shqiperise

Shoqata e Komunave te Shqiperise
Rr. Dervish Hima, Kulla II, Ap 38
Mbrapa Stadiumit Qemal Stafa
tel/Fax: + 355 4 2468 492 Tirana - Albania
Email:aac@abcom.al